Het is zover, daar sta je dan,
Een nieuw begin, een nieuwe groep, een frisse start in een nieuwe klas,
het is allemaal anders als het 't laatste jaar was.

Leuk dat jullie een kijkje komen nemen in groep 3-4.
Onze groep heeft 2 leerkrachten juf Sara op maandag en dinsdag en juf Sylvia op woensdag, donderdag en vrijdag. Ook is juf Geeke de hele week aanwezig om te ondersteunen.
In onze groep werken we iedere dag hard aan de vakken taal, technisch lezen, rekenen, schrijven en spelling. Verder staan ook muziek, handvaardigheid/tekenen, verkeer en wereldoriëntatie op het programma. Elke woensdag en vrijdag gaan we gymmen.                                                                                                 
We zijn dit jaar ook gestart met KO (kunstzinnige oriëntatie) Daarin kunnen de kinderen van de groepen 2-3-4 deelnemen aan verschillende workshops. Tussendoor is er natuurlijk ruimte voor spelletjes, kletspraatjes, grapjes en lekker samen buitenspelen.
Dit jaar hebben we ook een aantal leuke activiteiten en uitstapjes op het programma staan.  Natuurlijk is de schoolreis daar één van, maar gaan we ook nog met de natuurouders op stap en kijken we altijd weer uit naar de zomerweek tijdens de aller laatste schoolweek van het jaar!
Heeft u als ouder/verzorger een vraag aan een van ons? Kom dan gerust na schooltijd even langs of stuur een berichtje via het ouderportaal, we helpen u graag!
Wij hebben er zin in en zorgen met elkaar voor een fantastisch en fijn schooljaar!

Groetjes juf Sylvia en juf Sara